Jutun voisi aloittaa lausahduksella: onko mahdollista päästä röökistä pois sähkötupakalla? Edellä mainittu on tänä päivänä kasvava tupakan korvaaja ja siitä kertoo esim. se että useat ravintolat ovat uusineet tupakointikiellon koskettamaan lisäksi sähkötupakointia. Monissa ruokapaikoissa saa nimittäin tupakoida pöydissä tätä uutuustuotetta. Lue lisää osoitteesta www.sauhuton.com/

Mistä näitä voi hankkia, kun mainoksiakaan ei näy? Sähkötupakka sisältyy lain mukaan tupakoihin, vaikka se on aivan eri tyyppinen tuote sisällöltään. Tämä meinaa sitä, että sen mainonta yleisesti on laitonta. Tämä mutkistaa kuitenkin näiden tuotteiden löytämistä. Pikku kioskit tarjoaa kyseisiä valmisteita ainakin isommissa Suomen kaupungeissa. Eräs vaihtoehto on hankkia tarvittavat tavarat netistä. Suomessa ja naapurimaissa näitä verkkokauppoja on monia ja nopealla haulla niistä näkee varmuudella kaiken tarvittavan. 

sahkotupakka-nesteet-normal.jpg

No onko sähkötupakointi sitten hyväksi? Jos poltat tupakkaa ja ajattelet vaihtavasi sen asian sähköiseen versioon, niin siinä tapauksessa se on ehdottomasti parempi muutos. Rööki sisältää käsittämättömän listan myrkyllisiä aineita, että ei moni uskoisikaan sitä. Jos olet lopettanut polttamisen ja aiot tavan takia uudelleen aloittamista, niin tässä tapauksessa en suosittele sähkötupakoinnin polttamista. Lehdissä uutisoidaan liikaa sen miinuspuolista, jotka lähinnä liittyvät turhan suureen vesihöyryn hengittämiseen. Ja todennäköisin vaara on mahdollisesti vesikeuhkojen saaminen. 

sahkotupakka-tarvikkeet-normal.jpg

Loppukaneettina tämä voisi olla hyvä tyyli päästä tupakasta irti, mutta ehdottomasti paras vaihtoehto on totta kai pysyminen kaikista näistä hömpötyksistä erossa. Kiitos, kun kehtait kahlata tämän artikkelin loppuun asti, vaikka muutamassa minuutissahan tämän tekstin selaa läpi. Todella ihanaa loppysyksyä. Tässä oli mielipiteeni tästä teemasta.